Двері для комфортного проживання у готелі

Власник готельного бізнесу сьогодні має величезний набір пропозицій щодо підбору спеціалізованих дверей з необхідним набором функцій та властивостей під конкретні умови експлуатації в даному готелі.

 

Призначення та властивості

За призначенням готельні двері класифікуються на вхідні в номери та внутрішні (наприклад, у ванну або в сусідні кімнати), а також для господарських приміщень, конференц-залів, переговорних кімнат та інших приміщень. Залежно від дизайн-проекту зовнішній вигляд дверей може бути яскраво індивідуальний за незмінної відповідності технічних параметрів вимогам проекту. Існує думка, що в більшості випадків саме двері визначають інтер’єр та стиль готелю. Великі готельні оператори дотримуються єдиного стилю у всіх готелях своєї мережі та підтримують його залежно від рівня зіркової класифікації. Саме двері в готельному номері – це той елемент, який визначає дизайн номера. До них прив’язують меблі, плінтус та внутрішнє оздоблення номера.

Двері для готелів вхідні та міжкімнатні Porta

Але те, що не залежить від категорії готелю, це звукоізоляція та вогнестійкість вхідних дверей. Необхідні параметри звукоізоляції та вогнестійкості закладаються у конструкцію дверей у процесі виробництва. Важливу роль при цьому відіграють дверні аксесуари – спеціальні дверні замки, личинки замку, петлі, гумові ущільнювачі, пороги, що випадають, доводчик дверей, ручки для дверей та інші допоміжні елементи.

З іншого боку, необхідно вибрати двері з тривалим терміном експлуатації та високою стійкістю до стирання. Вхідні двері в номер можуть бути оформлені синтетичним (ламіновані двері) (ламінат CPL, HPL, Gladstone) або натуральним покриттям (шпоновані двері), бути гладкою або фільончастою. Але вона має суворо відповідати всім вищезазначеним умовам.

Вогнестійкість готельних дверей

Для дотримання норм пожежної безпеки вхідні двері в номери та в коридорах на шляхах евакуації повинні мати вогнестійкість 30 хвилин (EI-30) при висоті будівлі до 16 поверхів і вогнестійкістю 60 хвилин (EI-60) при висоті будівлі понад 16 поверхів. Вхідні двері в номер повинні мати замок, який завжди можна відкрити зсередини, просто натиснувши на ручку, а двері на евакуаційних шляхах повинні бути обладнані спеціальними поручнями «антипаніка».

Вогнестійкі двері можуть бути глухі та двері зі склом. Основна вимога до таких дверей – сертифікат відповідності заявленим параметрам вогнестійкості.

Двери для гостиниц и отелей

У номері має бути тихо

Немаловажним фактором комфорту в готелі є тиша у номері. Це залежить від звукоізоляції вхідних дверей в номер. Європейські норми звукоізоляції дверей встановлюють чотири рівні: 27дБ, 32дБ, 37дБ та 42дБ. Вимоги готельних мереж Sheraton, Hilton, Mariott – найвища звукоізоляція, що дорівнює 42дБ. З іншого боку, звукоізоляція в номерах — це вибір власника готелю і залишається виключно на його розсуд. Чим вища звукоізоляція, тим вища вартість дверей. Але відомі мережі віддають перевагу комфорту своїх гостей і на цьому параметрі не економлять.

Двери для гостиниц и отелей Porta

Невидимі параметри вхідних дверей у номери

Для комфортного користування дверима передбачені кілька дуже зручних, але невидимих постояльцю готелю, функцій.
По-перше, це ущільнювач, що випадає при зачиненні дверей — випадаючий поріг. Він дійсно грає роль порога, але при цьому не заважає вільному проходу, тому що знаходиться всередині дверного полотна і опускається лише тоді, коли двері зачинені.

По-друге, це прихований доводчик. Тіло доводчика знаходиться у дверному полотні і не видно ні у відкритому, ні закритому стані.

По-третє, двері для ванної повинні мати відповідну вологостійкість. При незмінному дизайні дверей у номері двері у ванну кімнату покриваються вологостійкими матеріалами та обладнуються додатковими отворами вентиляційними або отдушинами. Відмінності від інших дверей у номері непомітні.

Всі вищезгадані властивості притаманні продукції, яку випускає ¦фабрика дверей Porta Doors.

Двери в гостинице, отеле

На чому зупинитися?

Досвід експлуатації готельних дверей показує, що треба вибирати відому на ринку марку дверей і укладати договори поставки з офіційними представниками виробника, які мають спеціалізованих дверей. сертифікованих монтажників у своєму розпорядженні.

Двері для готелю цей складний виріб із безліччю необхідних параметрів. Прості міжкімнатні двері використовувати у готелі не можна. Виробництво готельних дверей має спиратися не лише на можливості обладнання, а й на спеціалізацію та досвід виробника.
Якось заощадивши на покупці дверей, менеджмент готелю може зіткнутися з тим, що їх потрібно буде міняти буквально через 1-2 роки. І це при тому, що термін експлуатації спеціалізованих готельних дверей, як правило, становить 20-25 років.

Кращий вибір дверей для готелів - двері PORTA

Найчастіше відбувається так, що правильно обрані двері змінюються або у разі повної зміни дизайну готелю чи зміни готельного оператора.

Допомогти у виборі готельних дверей може каталог дверей та ручок дверних.

Що ми можемо припустити для реалізації всіх вимог до дверей у готелі?

Двері вхідні в номер:

  1. Porta Silence — це протипожежність 30хвилин та звукоізоляція 37-41дБ
  2. Porta EI30 — це протипожежність 30хвилин і звукоізоляція 32-36дБ
  3. Звукоізоляційні 42дБ — це протипожежність 30хвилин та звукоізоляція 42-46дБ
  4. Звукоізоляційні 27дБ, 32дБ, 37дБ.

Двері міжкімнатні (всередині номери), санвузол, технічні, підсобні приміщення, офіс:

Ці моделі дверей розраховані на високу прохідність.

Будь-який виріб може бути укомплектований картковим замком з контролем доступу, доводчиком тощо.

Вибір дверей дуже великий і тільки коректно поставлене завдання допоможе Вам зробити правильний вибір.


ВАМ МОЖЕ БУТИ КОРИСНО ЦЕ:


Додатковою зручністю є можливість вибору дверей через сайт дверей, інтернет магазин дверей або безпосередньо в магазині дверей.

Читайте також: Технічні двері Porta — для спеціальних завдань , Двері Porta в інтер’єрі.