Двері Enduro — відмінна якість та довговічність!

Незвичайні двері до квартири — досить широке поняття, але зазвичай основні потреби клієнтів у цій сфері схожі. У разі великих комерційних проектів будівництва зовсім інша ситуація. Кожна будівля громадського користування використовується для певної мети, тому двері, які ми встановлюємо там, повинні відповідати необхідним умовам експлуатації. Більше того, немає двох ідентичних проектів. Тим не менш, одна річ поєднує всі такі об’єкти: це місця, які потребують дуже міцних дверей з найвищими параметрами зносостійкості. У торгових центрах, магазинах громадського харчування та аеропортах колекція  ENDURO, яку пропонує фабрика дверей Porta Doors, яка відрізняється відмінною якістю та стійкістю до стирання, незмінною протягом багатьох років, буде ідеальною. 

У чому унікальність колекції дверей ENDURO?

Специфіка унікальних комерційних проектів означає, що вони потребують інтелектуальних сучасних технологічних рішень. Щоб досягти необхідної надміцності та довговічності, матеріали та інноваційні рішення повинні проходити безліч спеціальних тестів та систематично покращуватись. Фахівці фабрики дверей Porta успішно справляються із цим завданням і ніколи не зупиняються на досягнутому. Найкращим доказом цього є колекція надзвичайно міцних дверей технічного призначення ENDURO, призначених головним чином великих будівельних проектів.

Вам цікаво, як влаштовані наші технічні двері та як нам вдалося досягти таких добрих результатів? Ми поспішаємо з відповіддю. Ми досягли високих стандартів дверей ENDURO, насамперед завдяки використанню спеціально профільованої смуги з надійної нержавіючої сталі. Ця унікальна частина дверей змонтована на рамі, що означає, що ризик її пошкодження набагато менший. Коли йдеться про матеріали, які ми використовуємо в процесі виробництва, то стулка виготовлена з фанери з м’якої деревини, а потім заповнена масивом деревини. Це гарантує надійність та довговічність із-за додаткового внутрішнього посилення.

Дверь HPL Enduro - конструкция дверного полотна

Зрозуміло, ми також подбали про додаткову безпеку: рама полотна з внутрішньою начинкою покрита з обох боків плитою HDF. Щоб двері виглядали і фактично були міцними, професійними і естетичними протягом багатьох років використання, вони повинні бути досконалими в кожній деталі — як з точки зору їх внутрішньої структури, так і зовнішньої обробки. Що дозволяє дверям ENDURO мати високу стійкість до стирання та стійкість до інших шкідливих зовнішніх факторів? Цим двері ENDURO завдячують унікальному синтетичному покриттю HPL завтовшки 0.7мм.

Поєднайте найновіші двері HPL ENDURO з вашими потребами!

Як і всі інші двері від Porta doors, ми можемо модифікувати технічні двері спеціально для потреб ваших інвестицій. Високий рівень  персонализации заказов — це особливість, яка відрізняє нас на ринку дверей.

Двери Enduro - модельный ряд, цвет антрацит HPL
Что касается основного предложения, описанная коллекция ENDURO доступна в трех версиях: одностворчатая глухая, качающаяся (маятниковая) или двери со стеклом.

Для того, щоб дати можливість нашим клієнтам вибрати полотна, що максимально підходять до їх потреб, комплектацію полотен і вибір опцій робить сам клієнт: полотна додатково можуть бути оснащені елементами, такими як верхньою або нижньою нержавіючої панеллю висотою 30см, вентиляційною решіткою, поручнем та іншими аксесуарами: ручки дверні, дверні замки, личинка замку, доводчик дверей та інші. Залежно від особливостей призначення будівлі, ви можете вибрати найбільш оптимальне рішення для вас.

Читайте также: Дополнительные аксессуары к дверям

Технические двери HPL Enduro с накладками из нержавейки, ламинат HPL в Запорожье и Украине тел.2135-200

Двері ENDURO працюватимуть скрізь, де вони повинні постійно перебувати в русі: в аеропортах, лікарнях, готелях чи торгових центрах. Такі місця поєднуються з багатьма факторами, які можуть становити загрозу для наших дверей. Надмірна частота відчинення/зачинення дверей, складні атмосферні умови або ударні дії в даному випадку не є проблемою — всі описані вище рішення і дозволяють дверям цієї серії використовуватися без заміни протягом багатьох років. Варто зазначити, що експлуатація технічних дверей ENDURO підтримується 10-річною гарантією від фабрики дверей PORTA.

Технические двери HPL Enduro, медичинское учреждение

Вы хотите узнать больше о чрезвычайно долговечной коллекции ENDURO и возможностях её персонализации? Обратитесь к опытным специалистам магазина дверей PORTA или в интернет магазин дверей Porta Doors и вас тщательно ознакомит со всеми возможными решениями и дадут подсказку, какие из этих решений будут работать лучше всего для вас!

Читайте также: Техническая дверь Porta — для специальных задач, Выбор двери для офиса