Нюанси монтажу міжкімнатних дверей

Коли Ви наблизилися до завершення ремонтних робіт, сплануйте монтаж дверей у підготовлені дверні отвори.

Ви можете скористатися послугами монтажників нашого підприємства (така послуга є у нас) , а можете виконати ці роботи самотужки. Перевагою встановлення дверей монтажниками нашої фірми є те, що під час виконання ними робіт збільшується гарантійний термін на всі вироби на 1 рік. Але рішення завжди залишається за Вами.

Якщо Ви готові самостійно змонтувати двері в отвори, уважно вивчіть інструкцію з монтажу та виконайте всі її пункти. Для монтажу дверей необхідно щонайменше 2 особи.

Під час монтажу врахуйте наступні нюанси:

  1. Обов’язково склеюйте елементи коробки, як зазначено в інструкції. Не пропускайте цю операцію для прискорення процесу!
  2. Поки клей у стиках коробки висихає, промажте силіконом нижні торці елементів коробки, які торкатимуться до підлоги. Це дозволить збільшити термін експлуатації коробок та убезпечить від наслідків розтікання невеликої кількості вологи по підлозі.
  3. Якщо дверна коробка встановлюється в санвузлі, промажте силіконом усі поверхні дверної коробки, які стикаються з кахлем. Це дозволить уникнути попадання крапель конденсату під поверхню дверної лиштви.
  4. Якщо в приміщенні проводиться дуже часто вологе прибирання або існує ймовірність розтікання води по підлозі (дуже часто явище в громадських приміщеннях), рекомендуємо під нижній торець дверної коробки набити меблеві пластикові п’ятачки заввишки 4 мм. Це створить зазор між підлогою, коробкою та полотном та убезпечить дверні вироби від попадання на них вологи.
  5. Якщо стик підлогових покриттів між приміщеннями неможливо замаскувати під полотном або необхідно підвищити герметичність приміщення, Ви можете замовити та встановити поріг із нержавіючої сталі з гумовим ущільнювачем. Або за Вашим ескізом виготовлять дерев’яний поріг у відповідній майстерні.
  6. Якщо в момент монтажу Ви виявили виробничий дефект, зафіксуйте за допомогою фототехніки до моменту монтажу дверної фурнітури і повідомте продавця. Якщо цього не зробити, можлива відмова від фабрики у задоволенні рекламації.

Не прискорюйте процес монтажу: дайте висохнути клею та силікону, застигнути монтажній піні. Це запорука якісного монтажу та того, що двері будуть служити Вам довго та якісно!