Двері Porta LOFT – нова колекція!

Нова колекція фабрики дверей PORTA безперечно приверне вашу увагу незвичайним поєднанням кольорів та чорних обрамлень. Двері Porta LOFT відображають найактуальніші тенденції в дизайні. Контрастні поєднання дерева із чорним обрамленням створюють сильний характерний дует. Porta LOFT є відповіддю на потреби модних інтер’єрів у стилі лофт, де панують виразні композиції.

Нова колекція Porta LOFT — це двері з характером. Найпопулярнішим елементом є чорні компланарні дверні коробки з прихованими петлями та ручки у поєднанні зі складними відтінками деревини полотен. Пропозиція з 18 кольорів та 4 моделей цієї серії стануть візитною карткою сучасних інтер’єрів. Ці двері з порога обов’язково привернуть до себе увагу. Моделі Porta LOFT будуть чудові в промисловому просторі і, безперечно, стануть цікавим доповненням до сучасних, мінімалістичних інтер’єрів.

Двери Porta Loft 7.1, Gladstone белый дуб, горизонтальный рисунок
Двери Porta Loft 1.1, Portaperfect 3D дуб классический

Колекція міжкімнатних дверей Porta LOFT — гра контрастів, в якій безкомпромісний чорний доповнює ніжні білі, світлі, натуральні відтінки дерева або скла.

Двери Porta Loft 4.а, CPL бетон светлый
Двери Porta Loft 4.b, CPL дуб натуральный

Завдяки цьому ми отримуємо чіткий графічний ефект, який створить цікаве поєднання з популярними оздоблювальними матеріалами. Бетон, метал, цегла — чудове тло для серії дверей Porta LOFT.

Новая коллекция дверей Porta LOFT

Porta LOFT – це характерна колекція, яка є альтернативою класичним дверним конструкціям. Це елемент, який не зливається з фоном, швидше, він впадає у вічі оригінальним чорним малюнком коробки та дверної ручки, а також незвичайними кольорами. Напрямок малюнку ламінату дверного полотна, залежно від виду, може бути горизонтальним та вертикальним. Прекрасно продумані деталі цього виробу — петлі та магнітний замок, торці дверей, а також чорного кольору.

Цю колекцію відрізняє не лише естетика, а й відмінна якість виконання. Покриття Portaperfect 3D, Gladstone, ламінат CPL – найміцніші в асортименті Porta, що дозволяє використовувати ці двері у приміщеннях з високою прохідністю.

Вибирайте модель дверей з колекції Porta LOFT, яка вписуватиметься в естетику Вашої квартири чи офісу та відповідним чином її доповнюватиме.

Вам буде цікаво: Поєднання дверей з елементами дизайну приміщення, < em>Porta Resist – ідеальні двері для офісу