Розсувні двері сховані у стіні

Квартири можуть бути різними. Деякі приміщення невеликі і вимагають попереднього планування, щоб було місце для кожної з зон, необхідних у квартирі. Просторі, великі та високі приміщення, де архітектори можуть реалізувати сміливі та дуже оригінальні рішення.

Що пов’язує такі різні підходи до питання меблювання обох типів квартир? Представляємо Вам те, що підходить для великих та маленьких приміщень – вбудовану в стіну систему розсувних дверей KOMPAKT.

Розсувні двері у стіні

На перший погляд ніхто не подумає, що міжкімнатні розсувні двері настільки універсальні. Вони дозволяють легко зонувати простір.

У невеликих приміщеннях, де і так кожен сантиметр на вагу золота, важливо, щоб двері не займали таке дороге місце. Потрібно враховувати те, що місце, яке займає відчинені двері – це «глуха зона» у вашому інтер’єрі. За дверима не можна поставити меблі, повісити картини, дзеркала.
Розсувні двері дозволяють «звільнити» простір і, простіше кажучи, такі двері практично невидимі і не блокують вузькі коридори, а в кімнатах вони дають більше свободи при розміщенні меблів та інших декоративних елементів.
У великих приміщеннях заховані в стіні розсувні двері виконують інше завдання. У цій ситуації ми часто замало розмежовуємо зони, на які ділиться вся площа. Відкритий простір, де зона відпочинку іноді поєднується з кухнею та їдальнею, потребує більш чітких меж.

Раздвижные двери Porta на встроенной раздвижной системе Kompakt
Є ситуації, у яких потрібно навіть тимчасово розділити окремі приміщення. У такі моменти двері в стіну ідеальні. Вони можуть бути прихованими чи навпаки – вони можуть дати повну ізоляцію певних зон.


Вам буде цікаво:

ДВЕРИ PORTA В ИНТЕРЬЕРЕ вашего дома

Двері Porta в інтер’єрі – це галерея, яка допоможе Вам зробити свій вибір

Двері, які там, ніби їх там не було

Про розсувні двері, які ховаються в стіні, необхідно задуматися на етапі зведення перегородок. Внутрішньостенова система KOMPAKT — це надзвичайно елегантне рішення, яке гарантує максимальне використання простору. Стриманий дизайн для вбудовування у гіпсову стіну дозволяє приховати двері у стіні.
Стіни повинні бути належним чином підготовлені, щоб касета розсувних дверей поміщалася всередину. Тому товщина стіни має бути 10-15см.

Є можливість замовлення додаткових симетричних та несиметричних розширень тунелів (контрактне замовлення).

Схема системы Kompakt раздвижных дверей в стену
Така стіна підходить для розміщення в ній будівельної касети KOMPAKT, яка є частиною всієї внутрішньостінної системи. Металева касета була виготовлена з оцинкованої сталі, і в ній встановлена ходова система, що складається з рейки та спеціальних кареток, якими рухається дверне полотно.

Кассета встроенной раздвижной системы дверей Kompakt, раздвижная дверь-пенал в Запорожье

Двері і відповідно система для них можуть бути двостулковими. На таких полотнах, за вашим бажанням, встановлюється синхронізатор, що дозволяє двом дверям відкриватися одночасно.

Монтаж касетної розсувної системи Kompakt:

Якщо вам потрібно використовувати незвичайні рішення, Porta виконує індивідуальні проекти і таким чином ви можете реалізувати навіть дуже сміливі ідеї. Варто розглянути таку можливість, особливо при облаштуванні великих приміщень та лофтів.

Раздвижная дверь на встроенной раздвижной системе Kompakt

У всіх розсувних системах можна використовувати будь-яке міжкімнатне дверне полотно з пропозиції Porta. Це ніяк не обмежує дизайнерів інтер’єру та дозволяє легко адаптувати їх до інших дверей у квартирі.

Читайте також: Складні двері: ми радимо, де вони працюватимуть найкраще!